KÜLSŐS PRODUKCIÓK

Megújul A JÁTÉKKÉSZÍTŐ!

A helyszín ezúttal is a SYMA csarnok volt, karácsony után, 2015. december 26-27-28-29-én. A kreatív team új tagjai Böhm György, Juronics Tamás és Bordos Zsolt., míg a színész csapatot Stohl András, Kamarás Iván, Vastag Csaba, Vastag Tamás erősítik.

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával állítják idén decemberben újra színpadra a tavalyi év szuperprodukciójának is nevezett, A Játékkészítő című pop-show-musicalt.

Az előadás főszerepeiben látható lesz Stohl András, Kamarás Iván, Csík Sándor, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király Linda, Király Viktor, Radics Gigi, Oroszlán Szonja, Hajdu Steve, Szabó Győző és Nagy Feró

Játékkészítő megújult előadása varázslatos és fantasztikus produkció lesz” – mondja, a “revival” változat rendezésére felkért Jászai Mari-, és Nádasdy Kálmán-díjas rendező-dramaturg, Böhm György, aki a Játékkészítő új rendezője. A koreográfia is megújul, ezúttal Juronics Tamás, Kossuth-díjas koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett vezetője dirigálja majd a kibővült tánckart. Az előadásban a Szegedi Kortárs Balett is fellép majd.

A dalokat továbbra is Rakonczai Viktor zeneszerző és Orbán Tamás szövegíró jegyzi, akik öt új dallal bővítették a korábban már aranylemezes repertoárt. Az előadást ezúttalis élő zenekar fogja kísérni a Magyar Virtuózok közreműködésével.

Forrás: Játékkészítő